Pizzeria Grillroom Atlantis

Over ons

Welkom bij Pizzeria Grillroom Atlantis

Bij Pizzeria Grillroom Atlantis geniet je al sinds 1995 van de heerlijkste vlees-, vis- en pizza gerechten, thuis én in ons restaurant. We willen dat iedereen zich welkom voelt bij Atlantis in Spijkenisse, daarom hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Ook zijn we trots op ons personeel, die zich iedere dag weer volledig inzet om de verwachtingen van onze klanten te waarborgen. Weet jij al wat je eet vandaag? Wat dacht je van een heerlijke pizza?

Hierbij een kort filmpje zodat u kunt zien dat alle pizzas bij ons vers gemaakt worden! Trouwens iedere maandag t/m donderdag kosten alle pizzas 6 euro!

Geplaatst door Grillroom Pizzeria Atlantis op Woensdag 17 april 2019

In ons restaurant is er voor ieder wat wils! Of je nu houdt van shoarma, pizza of een lekkere schotel, bij Grillroom Atlantis kun je het allemaal bestellen. Ons menu bestaat onder andere uit: Broodjes (pita), Mini Schotels, Schotels, Mix Schotels, Döner kebab en nog veel meer!

Grillroom Atlantis is gevestigd in het centrum van Spijkenisse bij Westkade, waarbij je terecht kunt voor de lekkerste variatie in schotels en andere gerechten.

Atlantis heeft zitplaatsen binnen en ook buiten met een terras van 16 tafels, een loungehoek en een bootterras voor alle liefhebbers die graag buiten willen eten.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte zijn van ons belangrijk nieuws of aanbiedingen? Of ben je gewoon nieuwsgierig aangelegd? Schrijf je in op onze smakelijke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste gerechten, leukste deals, gezelligste momenten en al het andere nieuws.

Wat maakt Atlantis uniek?

Grillroom Atlantis staat bekend als hét gastvrije en kwalitatief hoogwaardige restaurant in Spijkenisse en omstreken. Bij ons proef je de heerlijkste vlees die met zorg bereid is. Bij ons in het restaurant is er voor ieder wat wils!

Wij staan iedere dag klaar om onze gasten welkom te heten en een mooie avond te mogen bezorgen. Heerlijke gerechten, gebruik van verse producten, oprechte persoonlijke aandacht én een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de punten waarop wij het verschil willen maken.

Wij bieden het gemak van een bezorgservice maar leveren tegelijk gerechten met restaurantkwaliteit

Wat biedt Atlantis nog meer aan?

Onze chefs werken met vele lokale producten wat u terug proeft in onze gerechten. Met onze service proberen we dat hapje of drankje net wat specialer te maken. Wij kunnen rekening houden met bijna alle allergieën of dieetwensen en hebben veel ervaring in het houden van grote groepen of diners.

×